DE MARKT nightmarket

  • Szombat, 2023. július 8. 17:00

  • Füzér utca 37-39, 1102 Budapest
  • Kőbányai Kortárs Kultúr Központ - 4K
  • Ingyenes

Leírás

Az első nyári piaccal és a nappali forrósággal együtt visszahozzuk a tavalyi kedvenc éjszakai piacunkat! Jelentkezés a demarktbudapest@gmail.com emailcímen keresztül. Küldj nekünk fotót magadról és a portékáidról egy történet kiséretében, amivel bemutathatunk! ✨
DE MARKT koncept
✨ Napjainkra kicsit kikopott a városból a bolhapiacozás műfaja, és már sokkal inkább online, a Marketplace-en, Fife csoportokban, vagy saját gardróbos oldalakon kerülnek gazdára a már valaki által egyszer szeretett tárgyak. Hiszünk abban, hogy a jövő ezeké a tárgyaké, és abban is, hogy a jövő kézzelfogható és analóg.
???? Gyakran futunk bele ezekbe a hívószavakba, marketing stratégiaként, jószándékból vagy trendiségből, és emiatt gyakran érződik nehéznek kapcsolódni hozzájuk. Ezért azt szeretnénk, ha a bolhapiacra olyan tárgyakat, kincseket hoznátok magatokkal, amiknek története van, és azt is szeretnénk, ha meg is osztanátok velünk.
???? Tudjuk, hogy ami valakinek már értéktelen, másnak lehet a legnagyobb kincs is, főleg egy olyan korszakban, amikor különböző okok miatt egyre inkább fordulunk a másodkézből vagy nem is beszélve az egyedi, kézzel készített termékek irányába.
várunk szeretettel!
???? : szeles gagesz
???? : régner ricsi