Bolygó x VoxPop vitaesemény

  • Hétfő, 2023. június 12. 17:00 - Hétfő, 2023. június 12. 19:30

  • Margit Körút 28-32, 1027 Budapest
  • Bolygó , Demokratikus Ifjúságért Alapítvány
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

???? Gyere el június 12-én hétfőn 17.30-tól a Bolygóba és vitasd meg az infláció vs. fenntarthatóság témáját egy remek vitaeszköz, a VoxPop segítségével!
✅ A részvétel teljesen ingyenes, de megköszönjük, ha előzetesen regisztráltok, hogy lássuk a résztvevői létszámot. A regisztráció maximum 1 percet vesz igénybe itt: https://forms.gle/39LeFeLuVS72Pmw67
???? A VoxPop vitajáték mellett a VoxPop kártyajátékot is kipróbálhatjuk, melynek segítségével megismerkedtek az érvelési hibákkal, avagy érvszörnyekkel, akik tönkretehetik a vitáinkat – hacsak nem ismerjük fel őket gyorsan és hatékonyan!
???? ”A VoxPop Vitajáték azért jött létre, hogy jó beszélgetések szülessenek olyan témákról, amelyek heves vitákat váltanak ki. Egy eszköz arra, hogy sokszempontúan beszélgessünk fontos dolgokról. Játék, amiben nem lehet veszíteni, csak jó közösségi élményeket nyerni. Vita, amiben nincsenek törött tányérok csak valódi érvek és kisimult idegszálak. Egy fejlesztő eszköz, ami segít új tudást szerezni és nem utolsó sorban: közelebb kerülni egymáshoz.”
????️ Az eseményt a DIA https://i-dia.org/ és a Bolygó https://bolygo.org/ közösen szervezi.
???? Kérdés esetén írjatok nekünk bátran Facebook felületen, vagy a hellodia@i-dia.org emailcímen.