Boglya Feszt öko-művészeti fesztivál a Tisza-tónál

  • Péntek, 2023. június 23. 10:00 - Vasárnap, 2023. június 25. 17:00

  • , 3466 Tiszadorogma
  • Boglya Feszt Öko-művészeti fesztivál a Tisza-tónál , Trip to Mira
  • 12000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

A Boglya Feszt eseménnyel egy olyan fesztivált álmodtunk meg a Tisza vidékén, ahová a fiatalok szívesen kiszakadnak a nagyvárosok forgatagából, és ahová a családdal is bátran eljöhettek. Hisszük, hogy a kulturális, zenei, gasztronómiai és ökológiai témák jól megférnek egymás mellett.
A programok gerincét a zenei fellépők és kulturális kalandozások adják. Emellett lesz lehetőség kézműveskedésre, portalátogatásra és számos egyéb izgalmas falusi élményre. Részt vehetsz a közösségi főzésben – és természetesen a kóstolásban is! Traktorral vagy lovaskocsival is bejárhatod a vidéket, de a bringa is hasznos közlekedési eszköz a fesztiválon.
Milyen programokra számíthatsz?
– számos koncert és zenés előadás
– filmvetítés, színházi előadás
– kézműveskedés és helyi mesterségek bemutatkozása
– közösségi főzés
– templomi kamarakoncert
– társasjáték klub
– közösségi mese és irodalmi felolvasás
– portalátogatás
– ártéri traktor túra
– közösségi kertészkedés
– vezetett túrák (kétlábon és csónakban)
– gyerekeknek pizsiparty
Mindezt egy békés, nyugodt, falusi környezetben képzeld el, ahol tényleg megáll az idő. A programhoz a gyönyörű díszletet ugyanis a Tisza, a Tisza-tó, és a környékbeli pici falvak adják.
A tikkadt szöcskenyájak is hálásak, ha vigyázunk a környezetükre, ezért a teljes Boglya Fesztet öko-szemléletben szervezzük. Olyan fesztivált szeretnénk megvalósítani, ahol a szelektív szemétgyűjtés és a komposztálás alap. Arra kérünk, hogy te is vigyázz a természet épségére és tisztaságára!
Vedd meg a jegyedet időben itt: https://tixa.hu/boglyafesztival2023 és kövesd a közösségi média oldalainkat, ahol folyamatosan megosztjuk a hasznos infókat!