Bevezetés az Erdőmerülésbe – Tavasz

  • Vasárnap, 2022. március 20. 11:30 - Vasárnap, 2022. március 20. 14:30

  • Királyrét, 2624 Szokolya
  • Erdőmerülés
  • 7000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

FÓKUSZÁLT, TUDATOS RELAXÁLÁS A TERMÉSZETBEN

A Bevezetés Erdőmerülés program során a résztvevők a tavaszi erdő mély relaxáló hatását tapasztalhatják meg.

Az Erdőmerülés módszere az ösztönös stresszoldáson túlmenően, fókuszáltan, tudatosan is segíti a relaxációt. Vezetett programunkon a jelen pillanatra, a természetre, a csendre, testünkre és érzékszerveinkre irányítjuk figyelmünket. Mindenféle civilizációs eszközt magunk mögött hagyunk, tudatosan merülünk el az erdei környezet megnyugtató atmoszférájában.

Az oldott légkör és a közös elcsendesedés megfelelő hátteret biztosítanak ahhoz, hogy hogy egy időre az erdő részévé válhassunk.

Az Erdőmerülés jól megkülönböztethető az erdei túrázástól, hiszen itt a teljes táv összesen 2-3 km 3 óra alatt, kulcsszavai a lelassulás, elmélyülés, csend kívül és belül, saját tempó, biztonság, egyéni és közösségi élmény.

Alapprogramunk sokszínű módszertanával segít abban, hogy megérezzük, mi segíti a legjobban a stresszoldást. A csodálatos erdei környezetben vezetett könnyű séta során az öt érzékre ható gyakorlatokkal, tanácsokkal, játékokkal, testmozgással, hosszabb elcsendesedéssel és egy különleges erdei piknikkel segítjük a természettel való közvetlenebb kapcsolatba kerülést és ezáltal a relaxálást.

Jelentkezni a fenti linken lehet!