Belvárosi GARDRÓBVÁSÁR // Erzsébet tér // 03.25

  • Szombat, 2023. március 25. 11:00 - Szombat, 2023. március 25. 17:00

  • Erzsébet tér, 1051 Budapest
  • Belvárosi Gardróbvásár
  • Ingyenes

Leírás

Meguntad ruhatárad? Vannak ruháid, melyeket csak egy-egy alkalommal vettél fel? Méretet váltottál? Új stílusra vágysz? Klasszikus, modern, bohém, esetleg vintage darabokkal szeretnéd színesíteni a ruhatárad?
Hasznosítsuk újra divatosan! ♻️
Vásároljunk egymástól, megfizethető áron, különleges, jó minőségű, egyedi darabokat!
Akár kiüríteni, akár feltölteni szeretnéd gardróbodat, itt mindkettőre lesz lehetőséged! ???? ???? ????
✅ Fenntartható Divat, Szebb Jövő – Újrahasznosított Ruházat
#többmintgardrób
‼ Célunk, hogy növeljük a tudatosságot a divatcikkek vásárlásban is, hogy a szekrényünkben felhalmozódott, számunkra megunt, kinőt, felesleges termékeknek tudjunk újabb felhasználókat találni, ezzel is csökkentve a további többlettermelés esélyét!
Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy egyre szélesebb körben népszerűvé váljon a használt ruhák vásárlása a nagyon szennyező fast fashion divat helyett.
✌ Jelentkezés árusítónak:
https://forms.gle/ufPfBD81KSMEGSGS7
???? belvarosigardrob@gmail.com
A gardróbvásár a HELLO PIAC és a NEM ADOM FEL Alapítvány szervezésében megvalósuló HELLO PIAC Design Vásár keretein belül kerül megrendezésre! ????
???? Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/9167711826579696/
???? Adománygyűjtés:
A Belvárosi Gardróbvásár alkalmával lehetőségetek lesz leadni azokat a még használható, tiszta ruhákat, amiket örömmel felajánlanátok rászoruló családok részére. Ezeket a csomagokat a NEM ADOM FEL Alapítvány standjánál lesz lehetőségetek leadni, amelyet az Alapítvány segítségével fogunk eljuttatni a rászorulóknak részére.