Az információáramlás jelentősége az átalakuló (hulladék)gazdálkodásban

  • Szerda, 2022. február 16. 10:00 - Szerda, 2022. február 16. 12:30

  • Online
  • Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
  • Ingyenes

Leírás

Közismert, hogy jelentős változásokon megy át a magyar hulladékgazdálkodás (is), ami nem csak a hulladékgazdálkodást hivatás-szerűen végző vállalkozásokat, hanem – a körforgásos gazdaság gyakorlatba átültetése és a vállalatok ESG stratégiájának megítélése révén – a hulladék termelőit is komolyan érinti.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége e folyamatok sikerességének megalapozásához kíván hozzájárulni a „hagyományos”, minden év elején aktuális, a hulladékra vonatkozó adatszolgáltatási időszak előtti szakmai konferencia megszervezésével. Céljuk a szakmai közvélemény tájékoztatása az aktuális és a tervezett nyilvántartási és adatszolgáltatási feladatokról, valamint az ezekben rejlő hibalehetőségekről.

Az előadások kitérnek az előálló információk felhasználhatóságára, jelentőségére a vállalati és ágazati tervezésben és irányításban, a változó hulladékgazdálkodási struktúrában.
A rendezvény így hasznos információkkal szolgál mind a hulladéktermelő és kezelő, mind a környezethasználó vállalkozások, mind a rendszer-szolgáltatók, szakértők, tanúsítók és az érintett hatóságok számára is.