Alkotóműhely gyerekekkel – Anyák napja

  • Péntek, 2023. április 28. 16:00 - Péntek, 2023. április 28. 20:00

  • Gergely Győző utca 3/a 0, 1136 Budapest
  • UPSZ Ajándékbolt
  • 4500 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

Minden hónap utolsó péntekje az UPSZ-ban a kicsiké. A laza pénteki upcycle alkotóműhelyben együtt kézműveskedhettek a gyerkőccel, újrahasznosító alapon. Az is kiderül, hogy nem kell ahhoz vagyonokat költeni egy hobby boltban, hogy csodás dolgokat alkossatok, csak körül kell nézni a kidobásra szánt cuccok között és újrahasznosítani. Persze némi eszköz nem árt, de az az UPSZ-ban van.
.
Mindig egy téma köré szerveződik az alkotás, a téma ezúttal: MEGLEPETÉS ANYÁK NAPJÁRA Konkrétabban:
– örökké nyíló virág – műanyagpalackból (egy szál, vagy akár egy egész csokor.)
– zsebkendő tartó (vagy bármi tartó) neszesszer gyerekrajzokkal dekorálva – tetra dobozból. (Nagyi / Anya elolvadása garantált!)
.
Semmit se kell vinni, minden szükséges eszköz, anyag, festék, rendelkezésre áll. Ez nem egy olyan program, ahova loholni kell. Nem baj, ha késtek és akkor távoztok amikor szeretnétek, amikor készen vagytok. A belépő 4 órára szól, az alkotóműhely napján 16-20h között nyitva az UPSZ ajtaja, ezen belül szabadon használhatjátok az időt, ahogy nektek jó. (Azért azt kalkuláljátok bele, hogy egy-egy tárgy elkészítése 1.5-2órát is igénybe vehet.).
.
Technikai részletek:
Aki a foglalkozást tartja:
Pirisi Anna / tanító (20 éve a pályán!)
Nemes Takách Kata / képzőművész (meg sok minden más, de erről van diplomája :))
Korosztály: 5-12 év / +kisérő (12-100év)
Belépő (4 órás programra):
Gyerekeknek: 4500ft
Felnőtt kísérő: 2000ft
Két gyerekkel érkező kísérő ingyen vehet részt az alkotásban. Mivel az Upsz nem nagy, így az alkotóműhely is családias hangulatú, maximum 14 fő fér el, ezért fontos, hogy mielőbb jelentkezzetek!
Ezt megtehetitek az UPSZ közösségi média felületein messenger vagy insta üzenetben, vagy e-mailben a upszajandekbolt@gmail.com címen.