AJÁNDÉK TERMINÁL: Karácsonyi workshopok gyerekeknek

  • Szombat, 2021. december 18. 11:00

  • Október huszonharmadika utca 8-10, 1117 Budapest
  • Ajándék Terminál
  • Ingyenes
  • Link megnyitása

Leírás

Decemberben három workshop foglalkozáson ismerkedhetnek meg a legkisebbek az alkotás és a kreatív újrahasznosítás örömével. A december 18-i alkalommal kikelő karácsonyfadíszt lehet készíteni. Hogy miből készülnek pontosan az ötletes apróságok, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulunk, hogy ismerősek lehetnek a felhasznált alapanyagok.
Tudtad, hogy a tejesdoboznak, az üdítős flakonnak, vagy éppen az ünnepi csomagolópapírnak új életet is adhatunk ahelyett, hogy azonnal a szemetesbe dobnánk? A foglalkozásokon olyan alapanyagokat használhatsz, amik minden háztartásban megtalálhatók.
A programokon amellett, hogy dekoratív ajándékokat készíthetnek a résztvevők, megismerkedhetnek a kreatív újrahasznosítás módszerével, hogy később megtanulják észrevenni a haszontalannak tűnő, kidobásra ítélt anyagokban rejlő lehetőségeket, ami egy környezettudatosabb élet felé vezető út első lépéseit is jelentheti.
A szervezők szeretettel várnak minden alkotni vágyó 7-14 éves gyermeket december 18-án, szombaton is az Allee Bevásárlóközpont Váli utcai átriumában kialakított kreatív terükre.
– A RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT. KÉRJÜK, TÖLSD KI AZ ALÁBBI LINKEN ELÉRHETŐ ŰRLAPOT.
A FOGLALKOZÁSOKON A JÁRVÁNYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL LÉTSZÁMKORLÁT ÁLL FENN. A RÉSZTVEVŐKET A REGISZTRÁCIÓ SORRENDJÉBEN TARTJÁK SZÁMON, EZÉRT CSAK AKKOR REGISZTRÁLJ, HA VALÓBAN SZERETNÉL ELJÖNNI. –
Ha valamilyen okból tévesen regisztráltál vagy közbe jött valami, akkor azt az info@hybridart.hu címre küldött üzenetben tudod jelezni.