Absztrakt textilképek készítése – zero waste workshop

  • Szerda, 2022. szeptember 21. 18:00 - Szerda, 2022. szeptember 21. 21:00

    Péntek, 2022. szeptember 23. 18:00 - Péntek, 2022. szeptember 23. 21:00

  • Budafoki út 27, 1111 Budapest
  • Zsrillanka designs
  • 7000 Ft
  • Link megnyitása

Leírás

Egy nagyon izgalmas workshopra szeretnélek meghívni, ahol a tervezőgrafika, képzőművészet, patchwork és különböző öltéstechnikák találkoznak egymással!
Az őszi workshop keretein belül absztrakt formákkal és képalkotással, szín- és mintakombinációkkal ismerkedünk és kísérletezünk, majd anyagmaradékokból saját textilképeket alkotunk.
Az eredmény egy igazán egyedi és személyes textilkép lesz, amit többféleképpen fel tudsz majd használni (pl. falikép, tányéralátét, könyvborító), vagy akár különleges ajándéktárgy is lehet, amit saját kézzel készítesz. A workshopon tanult varrástechnológiákat pedig egyéb módokon is kamatoztathatod a későbbiekben (patchwork foltvarrás, ruhajavítás, ruhadíszítés).
A workshop nem igényel előzetes tudást, előképzettséget, de mivel kézzel fogunk varrni, nem árt, ha ezt próbáltad már ezelőtt. Mivel tanári, tervezőgrafikusi és divatszabói hátterem és tapasztalatom is van, minden segítséget megkapsz tőlem, amire szükséged lehet a workshop során. Minden szükséges eszközt és segítséget biztosítok, és lépésről lépésre, együtt haladunk majd a képalkotásban és a foltok/formák applikálásában.
Szóval hozd magadat és némi alkotókedvet, a közös varrás igazán kikapcsol, és a korábbi workshopok alapján nagyon jó közösségi foglalatosság is egyben!
//Amire számíthatsz:
– 3 óra kreatív és elmélyült alkotás
– Képalkotás, általános grafikai ismeretek
– Gyakorlati instrukciók és technikai ismeretek, öltéstechnikák, textil „képkeretezés”
– Rengeteg anyagdarab és varráshoz használt kellék, fonalak és cérnák
– Tea/kávé, nasi
– Kellemes kikapcsolódás jó társaságban
– A végeredmény, vagyis egy általad tervezett és készített textilkép A/5-A/4-es méretben