A lényeg a lényeg – első fenntarthatósági nyílt nap a Fabrikban.

  • Hétfő, 2023. július 10. 09:00 - Hétfő, 2023. július 10. 16:00

  • Visegrádi utca 14, 1132 Budapest
  • Fabrik
  • Ingyenes

Leírás

Idén elkészítjük a Fabrik első fenntarthatósági jelentését, mégpedig úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Nemzetközi sztenderdek alapján, alaposan felmérve a leglényegesebb témáinkat, amelyek mentén számításba vesszük az összes környezeti, társadalmi és gazdasági hatásunkat- a negatívokat és pozitívakat egyaránt. Ebbe a gondolkodási folyamat hívjuk vendégeinket, partnereinket, beszállítóinkat és a Visegrádi utca szűkebb és tágabb kisközösségét.
Beszélgessünk őszintén és frankón arról, hogy hogyan működhet egy kávézó fenntarthatóan – hol van nagyobb lábnyomunk, mint kéne, hogyan tudjuk ezt csökkenteni, mit tudunk mi hozzátenni a szűkebb és tágabb értelemben vett társadalmunk fejlődéséhez. Foglalkozunk majd a zabtej fontosságával, a zacc jövőjével, közösségeink sokszínűségével, tudatos készletgazdálkodással, az együttműködések fontosságával, fogyasztói felelősséggel – és bármi mással, amit ti magatok is behoztok majd ebbe a gondolkodásba. Hiszen ez a lényeg, folyamatosan hatással vagyunk egymásra és lehetőségünk van ezt alakítani!
Mini-workshopok 11.00-kor és 14.00-kor!
Július 10-én, hétfőn, egész nap várunk benneteket a Fabrik workshop termében, de ha picit struktuárltabban is szeretnétek bekapcsolódni a beszélgetésbe, akkor 11.00 és 12.00 óra között, valamint 14.00 és 15.00 óra között is tartunk két mini-workshopot, ahol a fenti témákkal bővebben is foglalkozunk!
Az esemény egész nap ingyenes!
Szeretettel vár mindenkit Évi, a Fabrik megálmodója!