? AURÓRA KLÍMAHÉT ?

  • Hétfő, 2022. szeptember 19. 19:00 - Hétfő, 2022. szeptember 26. 22:00

  • Auróra utca 11, 1084 Budapest
  • Auróra , Marom Budapest , Szabad Terek
  • Ingyenes

Leírás

? IRÁNY AZ AURÓRA KLÍMAHÉT!
Mi várható?
♻️ A pult éjjel-nappal üzemel: igyatok egy dobozos kólát vagy műanyagpoharas sört, miközben véleményt cseréltek a legújabb tanulmányokról.
? Nézzetek dokumentumfilmet, és vegyetek részt a gondolatébresztő panelbeszélgetésen. Ha elszomorodnátok a látottaktól, ne aggódjatok: a mókás kvízesten minden lesz, csak szomorúság nem!
? De nehogy üres kézzel érkezzetek: hozzátok el fölöslegessé vált ruháitokat az Auróra csereberére! Ha cserélgetni nincs kedvetek, akkor is felszabadulnak a polcok a legújabb fast fashion ruhadarabok számára.
? Nyomasztó a betondzsungel? Látogassatok ki a természetbe: a mintegy 600 négyzetméteres Auróra Klímakertben nemcsak pihenni tudtok, de saját szemeitekkel is megfigyelhetitek a biológiai sokféleség szépségét.
? Ha még ezek után sem érzitek át a cselekvés örömét, vegyetek részt az unbranding workshoppon: minden nagyvállalat logója percek alatt eltüntethető a ti egyedi márkajeletekkel – és nem kell többé szégyenkezni.
? Gyötör a tudat, hogy a bolti kozmetikumok tönkreteszik a Földet? Készíts szappant a saját kezeddel! Ha más nem, ez biztos segít.
Hogy nem Elon Musk fog megmenteni minket, az tuti. Szóval irány az Auróra, jó lesz!