ūüĆ≥ AUR√ďRA KL√ćMAH√ČT ūüĆ≥

  • H√©tfŇĎ, 2022. szeptember 19. 19:00 - H√©tfŇĎ, 2022. szeptember 26. 22:00

  • Aur√≥ra utca 11, 1084 Budapest
  • Aur√≥ra , Marom Budapest , Szabad Terek
  • Ingyenes

Leírás

ūüĆ≥ IR√ĀNY AZ AUR√ďRA KL√ćMAH√ČT!
Mi várható?
‚ôĽÔłŹ A pult √©jjel-nappal √ľzemel: igyatok egy dobozos k√≥l√°t vagy mŇĪanyagpoharas s√∂rt, mik√∂zben v√©lem√©nyt cser√©ltek a leg√ļjabb tanulm√°nyokr√≥l.
ūüé• N√©zzetek dokumentumfilmet, √©s vegyetek r√©szt a gondolat√©bresztŇĎ panelbesz√©lget√©sen. Ha elszomorodn√°tok a l√°tottakt√≥l, ne agg√≥djatok: a m√≥k√°s kv√≠zesten minden lesz, csak szomor√ļs√°g nem!
ūüĎö De nehogy √ľres k√©zzel √©rkezzetek: hozz√°tok el f√∂l√∂slegess√© v√°lt ruh√°itokat az Aur√≥ra csereber√©re! Ha cser√©lgetni nincs kedvetek, akkor is felszabadulnak a polcok a leg√ļjabb fast fashion ruhadarabok sz√°m√°ra.
ūüĆ≤ Nyomaszt√≥ a betondzsungel? L√°togassatok ki a term√©szetbe: a mintegy 600 n√©gyzetm√©teres Aur√≥ra Kl√≠makertben nemcsak pihenni tudtok, de saj√°t szemeitekkel is megfigyelhetitek a biol√≥giai sokf√©les√©g sz√©ps√©g√©t.
ūüíö Ha m√©g ezek ut√°n sem √©rzitek √°t a cselekv√©s √∂r√∂m√©t, vegyetek r√©szt az unbranding workshoppon: minden nagyv√°llalat log√≥ja percek alatt elt√ľntethetŇĎ a ti egyedi m√°rkajeletekkel ‚Äď √©s nem kell t√∂bb√© sz√©gyenkezni.
ūüßľ Gy√∂t√∂r a tudat, hogy a bolti kozmetikumok t√∂nkreteszik a F√∂ldet? K√©sz√≠ts szappant a saj√°t kezeddel! Ha m√°s nem, ez biztos seg√≠t.
Hogy nem Elon Musk fog megmenteni minket, az tuti. Szóval irány az Auróra, jó lesz!